tisdag 30 mars 2010

Uppdatering av pack- och matlista

Nu har jag uppdaterat länkarna i högerspalten med en packlista för turer. Jag har använt mig av den själv i flera år och kompletterat med några sista prylar nu när jag packade inför påskturen på skidor uppe i Abisko.

En packlista är såklart inte helt komplett eftersom olika personer vill ha med olika prylar men förhoppningsvis är den till bra hjälp som checklista för att alltid få med sig det viktigaste. Tipsa gärna om det är något som ni kommer på att jag har glömt bort!

Jag har också uppdaterat matlistan som finns i högerspalten. Det är framförallt Lina och Johan som ska ha cred för de nya maträtterna. Vi åt flera av dem på kajakturen i Ålands norra skärgård i somras.

1 kommentar:

Anonym sa...

Since 1985, gambling laws have been strictly enforced. Currently, gaming laws are regulated by the Kahnawake reserve, and over 70% of Canadians take part in some type of gambling. Canadian gamers like video slots and progressive slots that 점보카지노 includes wild and scatter symbols and stacked wilds and explosive characters. The objective of free slot games no download is to offer gamers the same thrills as taking part in} an actual money recreation. The game’s winning surroundings is brought to|is delivered to|is dropped at} life by the sound results, animations, and video graphics.