tisdag 2 september 2008

En hyllning till Roxen

Ikväll lade jag i kajaken i Stångån för första gången. Karin har haft sin kajak vid kanotklubben ända sedan i våras och det är märkligt att jag inte har utnyttjat det förrän idag.
Det var helt fanatastiskt att paddla ut i Roxen (tar cirka 10 min från kanotklubben) en lugn och varm sensommarkväll som idag. Maximal njutning.

Jag fick ett helt annat perspektiv på Linköping när jag satt i kajken. Vi bor ju så nära vatten man kan komma! Tänk att det skulle ta tio år för mig att inse och utnyttja det. Nu förstår jag verkligen att Andreas är helt fanatisk med att se till att ta sig ut till Tvärskogsudde för att vindsurfa så fort det är schysst väder.

1 kommentar:

Unknown sa...

Japp, där håller man till så fort det är schysst väder, dvs. styv kuling och SV. Word!

Kolla www.linsurf.com för mer info!